top of page

Ønskelisten 16

Nu det jul igen, nu det jul igen... Ja, sneen er begyndt at falde, dagene er blevet kortere, nætterne længere, tøj lagene flere og Radio Soft har igen taget form som en nonstop julesalme. Det kan kun betyde en ting, DET MÅ VÆRE JUL!

Men nu kommer det store spørgsmål, hvad skal du ønske dig juleaften? Du mangler ikke noget, men det ville jo være trist, hvis der ikke lå en bunke gaver under træet, som lige sætter prikken over i’et på den allerede overdådige juleaften.

Her på Bliss har vi spurgt lidt rundt på redaktionen og fundet nogle ønsker, der går igen hos flere og vil sikre dig den perfekte juleaften.

1. Et ønske der blev nævnt meget var den nye iPhone 7, som fungerer til både pige og drenge. Med et nyt og forbedret 12 megapixel kamera er man sikret en mobil, der tager de bedste Instagram billeder. Desuden har iPhone 7 en smuk 4,7’’ Retinaskærm, der gør det muligt at se videoer og film i højeste kvalitet, og med sin på vægt på kun 138 gram ligger mobilen også godt i hånden.

Pris: 5799 kr.

http://www.apple.com/dk/shop/buy-iphone/iphone-7

2. Et ønske der prioriteres højt er en Full Festival billet til den verdensberømte Roskilde Festival. Personligt vil jeg helt klart anbefale festivallen, og i kan høre mere om festivalen i artiklen “Roskilde 101” under kategorien Fritid.

Pris: 1995 kr.

3. Et andet hit er trådløse højttalere. En kompakt højttaler man kan tage med på stranden eller med i bad er ønskværdigt, og mange taler om netop denne højtaler lige nu.

UE Megaboom kan varmt anbefales. Den runde højtaler er både vand- og stødsikker, og med sin gode lyd, gør den det godt som en all-round højttaler, der kan tages med på farten. Højttaleren gør både brug af Bluetooth-forbindelse og en normal AUX indgang, og med en vægt på kun 880 gram er den kompakt og nem at have med i tasken.

Pris: 1499 kr.

4. Du sidder midt i det vigtigste spil Fifa. Du bliver tørstig, men du magter bare ikke at gå nedenunder efter en bajer eller sodavand. Vi kender alle problemet, men frygt ej. Her på Bliss har vi fundet den bedste løsning på dette problem – Coca cola Mini Fridge.

Pris: 2.239 kr.

Kan købes her: https://www.whiteaway.com/hvidevarer/koeleskab/fritstaaende-koeleskab/product/scandomestic-cool-cube/

5. Hvis du leder efter en stilet, langærmet trøje i lækker kvalitet, har Stone Island helt sikkert, hvad du skal bruge. Vi har valgt den hvide, super lækre trøje, der med sit minimalistiske udtryk giver et stilfuldt udtryk til din garderobe.

Pris: 670 kr.

Kan købes på:

http://www.stoneisland.com/dk/stone-island/long-sleeve-t-shirt_cod37893179sj.html#dept=plndtshr

6. Fifa 17 er et godt ønske, der hjælper med at komme igennem den kolde, regnfulde efterårsdag. Den nyeste udgivelse i Fifa-serien, fra den Canadiske spil-koncern EA, vil helt sikkert tilbyde underholdning og knivskarp grafik der får kampene til at se næsten virkelige ud. EA har i år lavet markante ændringer i spillet, og spillet virker ikke kun mere flydende, men også små ændringer til layout og grafik er tilføjet. Yderligere har EA tilføjet en helt ny interaktiv sekvens kaldt “The Journey”, hvor man som den fiktive spiller, Alex Hunter, skal kæmpe sig fra akademispiller til professionel topspiller i en af de 20 Premier League klubber.

Pris: 499 kr.

http://www.elgiganten.dk/product/konsol-spil/playstation-4-spil/PS4FIFA17/fifa-17-ps4-nordisk-version

1. Hvis du som dreng skal imponere kærsten, har vi et super godt forslag til en ring fra Line & Jo. Vi kan garantere dig, at kæresten bliver glad. Rolig nu, det er ikke en forlovelsesring, men bare den bedste julegave, en pige kunne ønske sig.

Pris: 1500 kr.

Kan købes på: http://www.lineandjo.com/product/2198-linejo-miss-ratio-antique

2. Vi ved alle, hvor rart det er at kravle i pyjamassen efter en hård skole- eller arbejdsdag. Derfor har vi fundet denne lækre pyjamas fra Love Stories frem til jer. Med det lækre stjerne design er du sikker på at falde hen på nul komma to. Pyjamassen vil desuden sikre, at du ser lige så godt ud om natten, som du gør om dagen.

Pris på overdel: 883 kr.

Pris på underdel: 662 kr.

Overdel: http://www.lovestoriesintimates.com/en/love-stories-l673064495-nc-sleepwear-catalog-330000013.html

Underdel:

http://www.lovestoriesintimates.com/en/love-stories-l674086495-nc-sleepwear-catalog-420000006.html

3. Hos piger er diverse Skønhedsprodukter meget populært, især Hoola Matte Bronzer fra Benefit. Kvaliteten er i top, og de sælges i lynets hast i USA.

Pris: 200 kr.

Kan købes på: https://www.benefitcosmetics.com/us/en/product/hoola-matte-bronzer

4. En sikker vinder hos pigerne er desuden de lækre “Ray-Ban 2180 Tortoise”, som er en nykreaktion af de klassiske P3-formede glas. De går perfekt i spænd med de ikoniske formede hængselsstifter, som også findes på Wayfarer-modellen.

De vingeformede stænger er et af kendetegnene for det verdensberømte Ray-Ban mærke. Brillerne vil garantere dig det perfekte sommer-look og selvfølgelig beskyttelse imod solen.

Pris: 873 kr.

https://www.sunglassesshop.dk/ray-ban/2180/tortoise-71073/46782?utm_medium=affiliates&utm_source=zanox&utm_campaign=2109270

bottom of page