top of page

Guide: Københavns bedste cafeer

Vi elsker at tage på cafe, spise lækker mad og mødes med venner og familie over en kop kaffe. At finde den rette cafe til dette formål, med god mad, rimelige priser og god betjening kan ofte virke som en skattejagt i mørke. Skal du finde en god café i Indre By, er der 3 bud til dig med byens bedste her:

The Union Kitchen:

Kontakt:

Adresse

Store Strandstrade 21

1255 København K

Web

www.theunionkitchen.dk

E-mail

hungry@theunionkitchen.dk

Telefon

+45 3314 5488

Billede fra www.theunionkitchen.dk

The Union Kitchen er en hyggelig cafe placeret i indre København. Caféens hyggelige og charmerende

stemning rammer dig så snart, du træder ind af døren. Du bliver imødekommet af et sødt og serviceminded personale, bestående af venlige medarbejdere. Caféen tilbyder både morgenmad, frokost, aftensmad og en vinbar, hvor det også er muligt at bestille cocktails. Caféens brunch kan specielt anbefales, da den er utraditionel, og der er ’good value for money’. Du får mange forskellige ting og rigeligt af det – så det er sikret du går mæt derfra. Caféen serverer velsmagende, hjemmelavet lemonade, som kan tilføjes til brunchen som prikket over i’et. Madkvaliteten er i top, og det gør også, at priserne er rimelige. Hos The Union Kitchen får man noget for sine penge.

Billede af Lærke Benthin

Papirøen:

Kontakt:

Adresse

Trangravsvej 14, hal 7/8

1436 København K

Web

www.copenhagenstreetfood.dk

E-mail

info@copenhagenstreetfood.dk

booking@copenhagenstreetfood.dk

Billede fra instagram: luni_meli

Papirøen er Københavns svar på Street Food, og konceptet er simpelt: der er samlet et væld af food-trucks under samme tag, og man kan købe alt, hvad hjertet begærer. Hallen er fyldt med boder inspireret af lande verden over. De mange boder tilbyder alt fra Fish ’n Chips, økologiske gourmet-hotdogs, hjemmelavede falafler til marokkansk Msemen, indisk butter chicken og hjemmelavet pasta. Papirøen tilbyder lækre drikkevarer til at skylle maden ned med. Heriblandt friskblendede kolde juicer, økologiske øl, farverige cocktails og meget andet.

Papirøen tilbyder forskellige varianter af hjemmelavet, autentisk, vegetarisk gourmetpizza hos MADENITALY.

Du kan nyde en række forskellige ’’slices’’ med årstidens friske grønsager samt lækre økologiske produkter importeret fra Italien.

Placering: Tyregangen.

Billede fra copenhagenstreetfood.dk

Papirøen repræsenterer det indiske køkken, så er du til krydret mad, der sætter gang i blodomløbet, så serverer boden ’India’ autentisk indisk butter chicken inspireret af opskrifter fra Kashmir-provinsen. Til retten får man basmatiris, naan brød, pickles og kokkens specielle chutneys.

Papirøen’s specielle stemning, gode mad og skønne beliggenhed er bestemt et besøg værd.

Far's Dreng:

Kontakt:

Adresse

Ny Adelgade 7

1104 København K

Web

http://www.farsdreng.com

E-mail

info@farsdreng.com

Telefon

+45 30 86 89 89

Billede fra www.My-pleasure.dk

Fars dreng er en vin, mad og kaffe bar placeret i hjertet af København. Personalet er altid serviceminded og imødekommende. Selve cafeen er en lille hyggelig gadecafe, og den helt igennem fede fuldførte indretning gør stedet intimt og hyggeligt. Det åbne køkken gør det muligt at følge med i alt hvad der sker, som ikke ses ofte i Danmark, og skaber en skøn stemning.

Jeg vil anbefale at spise morgenmad/brunch på stedet, da deres menukort er designet til at man kan bestille flere små ’retter’ og dele. Så kan man også smage flere forskellige ting, win-win. Især deres skyr med rabarberkompot, hjemmelavet granola og friske bær kan anbefales.

Fars dreng er en skøn cafe med lækker mad, god service og selvfølgelig virkelig fuldført indretning.

Billede af Lærke Benthin

Fredco's Deli:

Kontakt:

Adresse

Grønnegade 32

1107 København K

Web

www.fredco.dk

www.pickup.fredco.dk

Telefon

+45 33 33 93 00

Billede fra www.dagensmenu.dk

Fredcos's Deli serverer lækre sandwiches og salater på gadehjørnet mellem Grønnegade og Ny Adelgade.

Jeg vil anbefale at besøge cafeen til frokost og prøve en salat, som blandes af det søde personale hvor du selv bestemmer hvad du ønsker i din salat. De tilbyder mange forskellige og lækre ingredienser. Du kan vælge alt fra kylling, pasta og kikærter til edamamebønner, feta og rødbede. Salaterne er altid lavet af friske råvarer og i flotte farver. Deres smoothies kan dertil også anbefales.

Maden kan nydes i cafeen eller tages med, eksempelvis i kongens have som Picnic. Dette kan klart anbefales.

Fredco’s Deli er en sikker vinder hvis det skal gå hurtigt og samtidig være lækkert og sundt.

Billede af Lærke Benthin

bottom of page