top of page

Det hører vi på redaktionen lige nu


Album “Starboy” - The Weeknd

Her på redaktionen kører The Weeknds nye album “Starboy” hele tiden, og vi er fan - albummet indeholder 18 sange, som man bare ikke kan blive træt af. Læs mere om albummet i “Fritid”

Guld Jul - Gulddreng

Gulddreng udgav sit nyeste hit på Natholdet med titlen Guld Jul. Den handler selvfølgelig om hans arrogance og om hvordan han holder sin Jul fyldt med guld. Den har naturligvis også en plads på Bliss’ playliste.

Last Christmas

All I Want For Christmas Is You

Det jul det’ Cool

Det jul, og det er tid til de gamle bangers! Så selvfølgelig skal all time klassikerne have en plads på listen.

Black Beatles - Rae Sremmurd, Gucci Mane

Når de kedelige tider på redaktionen kommer, og der skal ske noget spas, fyrer vi da op for en Mannequin Challenge

False Prophets - J. Cole

J.Cole er tilbage med et helt nyt album og vi er meget spændte på, hvad den unge amerikanske rapper har fundet på denne gang. Med sange som “No role modelz” og “Wet Dreamz” er der ingen tvivl om Cole’s niveau og dette album lever helt klart op til forventningerne.

7 Years - Lukas Graham

Den danske gruppe, som er en international sensation, bliver der altid skruet op for, når de kommer på højtaleren. Der bliver sunget med i kor, og er altid en stemningsskaber.

White Tiger - Izzu Bizu

Med storhittet “White Tiger” har den unge sangerinde Izzu Bizu virkelig taget musikverdenen med storm. Sangen er blevet afspillet næsten 40 millioner gange på Spotify, og er en sikker vinder hvis humøret skal op.

bottom of page