top of page

3 tidsløse sneaks

Når man går ned af strøget, hvad er så det første man lægger mærke til på de forbipasserende? Deres jakke? Deres bukser? Nej, deres sko! Vi har derfor listet fem tidsløse klassiske sneakers, som til hver en tid kan tages i brug.

Chuck Taylors All-stars:

Navnet på den ikoniske sko, lavet af Converse, er kendt verden over. Skoen har været tro til dens originale design og har ikke ændret sig meget siden den første udgivelse i 1917. En klassisk sko, som nemt kan matches med et par sorte jeans og en fed t-shirt, og giver ens look en rå kant.

Adidas Superstars:

Skoen er blevet til et kendetegn for det verdensberømte mærke Adidas, og bliver gang på gang fornyet. Designet er smagfuldt og stilet, og har været inspiration for mange andre Adidas sko.

Vans Old Skool:

Nok den mest velkendte skater-sko. Den tidsløse low-top sko med en bred sål. Den tidsløse low-top sko, med den brede sål, velegnet for skating, blev udgivet i 1977 og har lige siden stået på de øverste hylder i mange sneaker-butikker. Skoen præger med et skater-agtig look, men kan på den anden side sagtens matches med et par sorte jeans, og gå som en normal hverdagssko.

bottom of page